21 sept.

ÕHTULEHT Bestsellerite autor Allan Keiani uus romaan julgustab noori poliitikasse

“Raha armastab poliitikat, kuid veel rohkem armastab poliitika raha,” võtab mitme eduka krimiromaani autor Allan Keian oma sügisel ilmuva raamatu teema tabavalt kokku.

Noorte seas ühe enam juurduva kujundi kuivadest ja igavatest poliitikutest lükkab kirjanik enda peagi ilmuvas romaanis täielikult ümber. Sügisel ilmuva raamatu murdepunktiks saab peategelase Adrian Aus-i liitumine tuntud poliitnoorte organisatsiooniga, kus ristuvad rahanälg ja võimujanu. Mitmete poliitskeemidega illustreeritud peatükkide kestel tõestab autor lugejatele, kui lihtne ja kiire on väikeriigis nagu Eesti, verinoorelt absoluutsesse võimuladvikusse jõuda. “Tuleb olla terane, piisavalt kaval ja keskmisest töökam,” paljastab autor noorpoliitiku tähtsaimad omadused.

Sügisel ilmuv raamat on järg menuromaanidele “Kuidas rikkaks saada?” ja “Kuidas rikkaks jääda?” ning ühtlasi triloogia viimane osa.

 

Vaata uudist siit